Önkormányzat épülete

Kezdőlap

Polgármesteri köszöntő

 

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, kedves látogató, Kajdacs község hivatalos honlapján. Akár tudatosan, akár véletlenül találta meg ezt az oldalt, kívánom, hogy érezze otthon magát! Lelje örömét az itt található dokumentumokban mindjobban úgy érezve, hogy ide el kell látogatnia. Mindig nagy szeretettel várjuk!
Bemutatjuk a település építészeti-, történelmi- és kulturális értékeit, számot adunk sikereinkről és gondjainkról egyaránt. Aki rendszeresen olvassa lapunkat, részese lehet életünknek, hiszen mindig friss információval igyekszünk hírt adni magunkról. Ezért nagy tisztelettel ajánlom az oldalt az elszármazottaknak, a faluval szimpatizálóknak, akiket valaha erős érzelmek kötöttek e tájhoz. Ma már nincsenek távolságok a technika fejlődése kapcsán, 'virtuálisan' akár naponta többször is együtt lehetünk, beszélgethetünk. Végül, de nem utolsó sorban ajánlom e portált valamennyi helyben élő kajdacsi számára is, akiknek segítségére lehet az információszerzés és az ügyintézés során.
Szeretnénk, ha a honlap további tartalmát közösen alakítanánk, fejlesztenénk tovább, ezért tisztelettel kérem Önöket, hogy segítve ezt a munkát juttassák el észrevételeiket, véleményeiket, a közösséget érintő híreiket a szerkesztőséghez. A honlap használatához sok örömet kívánva.